Testimoniale

Țin să vă mulțumesc pentru dormitor, ne place foarte mult. Domnii care au venit la montaj au lucrat fără reproș. Vă voi recomanda cu drag și dacă mai am nevoie voi apela cu încredere. Mulțumesc!

Cătălina Dobrescu / Brașov

O echipă profesionistă a reușit să fabrice mobilier de bun gust și calitate!
– Gamă variată de modele la comandă, pe gustul și bugetul tuturor.
– Servicii prompte, ireproșabile.
Recomand cu căldură!

Ovidiu Teşu / Paşcani

Cateodata ne intreaba Facebook care este gandul zilei… eu de o saptamana am acelasi gand!nu imi incap in piele de bucurie… am ajuns sa culeg si roade, roadele muncii…iar „complici” mi-au fost SACO PASCANI.am avut sansa si norocul sa le pasesc pragul …pt ceva banal…felul de abordate al doamnei m_a cucerit imediat…am ramas foarte placut surprinsa…o politete si o eleganta, un profesionalism si o seriozitate…cum ar vrea oricine cred. tot respectul!!!am iesit de acolo fara acel produs…dar imbogatita cu ceva…am iesit cu inima plina…mai mare dragul sa stai de vorba cu asa persoane…ceea ce vreausa zic,este ca acesti oameni CHIAR SE RESPECTA SI RESPECTA CLIENTUL,OMUL,nu vor doar sa vanda cu orice pret…am pasit pragul cu gandul si dorinta de a reveni…_asa sunt eu……am intrat sa cumpar o rigola pt dus…am sfarsit prin a face bucatarie de lemn masiv la dumnealor..sincer,sincer,cu tot optimismul si cu toata increderea pe care le_am acordat_o nu am sperat sa iese asa bine cum a iesit .Recunosc,eu sunt un client dificil..TIN SA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RABDARE ,INCREDERE,PROFESIONALIM.TOTI DE NOTA 10.PERSONAL PREGATIT SI DE NOTA 10 SI LA NIVEL UMAN.RECOMAND SACO TUTUROR CELOR CARE VOR CEVA FRUMOS SIDE CALITATE,IAR EU CONTINUI SA VA MULTUMESC!VA FACE ONOARE PENTRU CUM SUNTETI!SA TOT AVEM ASA ROMANI!(mai visez sa pot si pe viitor sa pot avea in casa mea lucruri de la dv)

Liliana Mandea / Cristeşti, jud. Iaşi

Profesionalism, punctualitate maxima. Va doresc mult succes în ceea ce faceți și țineți-o tot asa ca faceti bine ce faceți!!

Delia Croitoriu / Târgu Neamţ