Despre noi

Mobila SACO Paşcani este producătoare de mobilier din lemn masiv, MDF şi PAL pentru zona de NORD a Moldovei. Executăm mobilier la comandă pentru Iaşi, Bacău, Suceava, Neamţ, iar pentru restul ţării trimitem prin curierat piese mici de mobilier.

De ce Mobila SACO?

Ne plac lucrurile făcute atât cu măiestrie, dar mai ales cu suflet. Am luat fiinţă în urma dezvoltării unui hobby într-o afacere, la îndemnul prietenilor pe care am testat creativitatea şi calitatea produselor noastre. Noi tratăm lemnul masiv cu respect şi ştim perfect cum să îl punem în valoare!

Experienţa şi inovarea, înţelegerea şi satisfacerea permanentă a nevoilor clienţilor noştri, sunt valorile fundamentale ce ne definesc. Serviciile profesionale de consultanţă înseamnă să vă ascultăm cu răbdare dorințele şi împreună să găsim soluţiile optime pentru casă, grădină sau birou. Nu ne ferim niciodată de proiecte complicate. Ne plac provocările și ne place să vedem tot timpul clienții mulțumiți.

Promptitudine şi calitate

Din lemn adevărat, ales cu cea mai mare grijă de maistrul nostru, făurim piese de mobilier unice şi inspirate de personalitatea clienţilor noştri.

În ce credem şi ce ştim?

Credem în experienţa oamenilor din atelierul nostru de tâmplărie, oameni cu peste 25 de ani vechime în industria fabricării mobilierului din lemn masiv. Considerăm că este important să oferim seriozitate şi calitate şi ne place lucrul bine făcut.

Muncim din greu să fim mereu în pas cu noile tehnologii şi tendinţe pentru a vă oferi noutăţi şi produse din lemn masiv la cele mai înalte standarde.

Echipă

Pentru ca lucrurile în atelierul nostru să meargă strună, avem o echipă comunicativă şi experimentată în tot ceea ce ţine de meşteşugul lemnului.  Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria lemnului, maistrul nostru tâmplar găseşte tot timpul soluţii la problemele care pot apărea şi instruieşte cu grijă şi dăruire restul echipei. Mai mult, echipa este conturată şi în jurul proiectantului nostru, omul de bază în relaţia cu dumneavoastră şi capul tuturor proiectelor ce urmează a fi executate.