Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

 1. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

   Folosirea acestui site (inclusiv vizitarea acestuia – regulată, ocazională sau izolată – crearea unui cont) implică acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentați mai jos. Prin urmare, înainte de a utiliza acest site, trebuie să citiți cu atenție aceste precizări, întrucât ele reglementează utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, a tuturor serviciilor și materialelor informative din el, precum și condițiile în care puteți achiziționa produse de mobilier.

   Mobila SACO își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza unilateral acești Termeni și Condiții oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Accesând pagina Termenilor și Condițiilor puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi, valabilă și aplicabilă la momentul accesării site-ului. Astfel, vă rugăm să verificați periodic secțiunea aferentă Termenilor și Condiţiilor, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima dumneavoastră vizită.

 1. Definiţii

Mobila SACO/Vânzător: societatea cu răspundere limitată Mobila SACO SRL, persoană juridică română, având sediul social în Paşcani, str. Dragoş Vodă nr. 55, jud. Iaşi, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/2030/2017, cont curent IBAN RO24BTRLRONCRT0402113501, SWIFT: BTRLRO22, deschis la Banca Transilvania – Paşcani, telefon: +40 722 748 441, e-mail: office@mobilasaco.ro.

Utilizator: persoana fizică care accesează site-ul  regulat, ocazional sau izolat, fiind interesată de produsele Mobila SACO.
Site: domeniul
www.mobilasaco.ro

Preţuri: preţurile practicate de Mobila SACO şi afişate pe site includ TVA.

Specificaţii: toate specificațiile sau descrierile produselor din site.

 

 1. Aspecte generale privind comercializarea produselor

Cererea de oferta, comanda si mesajele se transmit prin email. Ulterior Vanzatorul va contacta utilizatorul(beneficiarul) pentru clarificari, confirmare si alte aspecte ce tin de plata si livrare prin telefon sau email.

Mobila SACO depune eforturi pentru ca toate informaţiile publicate pe site referitoare la descrierea produselor să ofere afișarea reală și corectă a imaginilor și informațiilor referitoare la produse.  Însă pot apărea şi diferenţe între site şi realitate:

 • culorile produselor, cum sunt prezentate pe site, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulţi factori, inclusiv, dar fără a se limita la setările monitorului dumneavoastră (rezoluție, performanțe etc.);

 

 • mărimea şi forma produselor pot părea diferite în imaginile disponibile pe site față de produs în realitate, însă Mobila SACO furnizează informații complete privind dimensiunile produselor în specificațiile fiecărui produs în parte; de aceea, vă rugăm să aveți în vedere că este responsabilitatea dumneavoastră să citiți cu atenție toate specificațiile produsului, să verificați informațiile privind mărimea reală a fiecărui produs.

 

 • fotografiile şi imaginile de pe site au doar rol de prezentare, ilustrativ și orientativ. Pagina de produs conține toate imaginile și specificațiile necesare, inclusiv posibilitatea de zoom asupra produsului, astfel încât utilizatorul să poată lua decizia de a achiziționa sau nu un produs, fiind în cunoştinţă de cauză, pe baza cât mai multor informații disponibile. Pentru orice informații suplimentare sau lămuriri, utilizatorii  pot contacta Vânzătorul prin intermediul adreselor menționate la secțiunea contact din site.

 

 1. Drepturi de proprietate intelectuală. Dreptul de autor. Mărci şi modele înregistrate

Drept de autor © Mobila SACO. Toate drepturile rezervate.

Întregul conținut al site-ului incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, sunet, software, elemente de grafică web, logo-uri, mărci, desene, precum şi orice alte date şi aplicații sunt proprietatea Mobila SACO, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind drepturile de proprietate intelectuală şi industrială.

 

 1. Politica de confidenţialitate

Toate comunicările, materialele sau datele fără caracter personal pe care le transmiteți prin poșta electronică sau telefonic, inclusiv orice date, întrebări, comentarii, sugestii sau alte date similare, sunt şi vor fi tratate drept neconfidențiale de către Mobila SACO.  În plus, Mobila SACO este liberă să utilizeze în orice scop (inclusiv, dar nelimitat la, dezvoltarea, fabricarea, promovarea şi marketingul produselor) orice idei, lucrări artistice, invenții, dezvoltări, sugestii sau concepte cuprinse în orice comunicare pe care o trimiteți prin intermediul formularelor disponibile pe site, prin poştă electronică sau pe alte căi, fără plata unei contraprestații sau oricăror sume de bani de către Mobila SACO utilizatorilor în cauză. De asemenea, prin transmiterea informațiilor, materialelor sau altor date, utilizatorii declară pe propria răspundere şi garantează că sunt titularii tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv al drepturilor de autor în privința conținutului materialului transmis.

 

 1.        Garanţia produselor
 • Pentru toate produsele comercializate, cumpărătorii beneficiază de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale Mobila SACO. Toate informațiile specifice suplimentare, cu privire la garanția produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție livrat impreuna cu marfa.
 • Garanția operează numai în perioada sa de valabilitate și numai dacă produsele sunt folosite în mod corespunzător, conform instrucțiunilor producătorului.

Mobila produsă de Mobila SACO este din lemn masiv. Lemnul fiind o materie naturală, mobila SACO este de fiecare dată unică și specială. Fibrele, inelele și nodurile sunt caracteristicile speciale ale lemnului care-l fac unic, fapt pentru care nu există două mobile perfect identice. Deoarece lemnul lucreaza in timp, iar culoarea și structura mobilei din lemn se schimba de a lungul anilor, dacă doriți să păstrați caracteristicile originale ale produselor cât mai multă vreme și să eliminați riscul de a se deteriora, trebuie să aveți grijă de ea, respectând cele menționate mai jos, astfel încât să vă bucurați de mobila noastră mult timp:

 • Produsele din lemn masiv nu trebuie acoperite cu materiale ce nu permit circulația aerului, deoarece lemnul crăpă daca nu se poate aerisi;
 • Produsele trebuie păstrate într-o încăpere unde umiditatea aerului nu are fluctuații mari, umiditatea relativă admisă pentru păstrarea calității produselor este între 55-65%, pentru a evita crăpăturile, răsucirile sau alte modificări ale produselor datorate schimbărilor sau fluctuațiilor semnificative de umiditate;
 • Temperatura optimă este între 18-22°C, pentru a evita crăpăturile, răsucirile sau alte modificări ale Produselor datorate schimbărilor sau fluctuațiilor semnificative de temperatură;
 • Produsele nu se vor poziționa în locuri umede (spre exemplu, colțurile umede sau pereții umezi);
 • Produsele trebuie protejate de contactul direct cu corpuri cu temperatură ridicată (precum calorifere, cămine sau vase fierbinți).
 • Produsele cu finisaj natural (fără vopsea sau ceară) nu suportă umezeala, astfel încât orice lichid, spre exemplu vărsat, trebuie șters imediat imediat cu o cârpă uscată, din bumbac, pentru a se evita pătarea, crăparea etc.
 • Daca suprafața se murdărește grav recomandăm spălarea cu apă și detergent simplu (nu alte produse puternice de curățare), după care ștergerea în direcția fibrelor cu o cârpă uscată, din bumbac.
 • Produsele trebuie ferite de contactul cu obiecte ascuțite și lovituri;
 • La transport recomandăm împachetare corespunzătoare, pentru o cât mai bună protejare a produselor la manipulare .